Over ons

Welkom bij BLOOMS Maastricht

Hip, stijlvol, trendy, kwaliteit, service en duurzaamheid, dat is waar we bij BLOOMS Maastricht voor staan. Een mooi hand gebonden boeket, die ene speciale bloem of plant, die mooie vaas, maar ook het gepersonaliseerde rouwbloemwerk of bruidsbloemwerk om verliefd op te worden. Je vindt het allemaal bij BLOOMS. Wij helpen je graag bij elke bloemenwens. Kun je jouw bloemendroom op de site niet vinden neem dan gerust contact met ons op. 

Oprichting BLOOMS

Veronique en Patrick van den Boorn richtten eind 2020 BLOOMS Maastricht op. De grote droom van Veronique kwam na 17 jaar werkzaam te zijn in de bloemenbranche uit. Langzaamaan werd het tijd om een nieuwe stap te zetten en op eigen benen te gaan staan. Een plaatje dat al vele jaren compleet was in haar hoofd, werd werkelijkheid toen eind 2020 het perfecte pand voorbij kwam op de Nieuwstraat 23 in Maastricht. BLOOMS Maastricht was geboren.

Bloemenzaak in hart van Maastricht

Na een aantal maanden verbouwen en opknappen opende op 26 maart 2021 midden in de coronatijd de deuren van BLOOMS Maastricht. Eindelijk weer een bloemenwinkel hartje Maastricht. Wij zijn geen onderdeel van een groot concern en hebben ook niet meerdere winkels. Van BLOOMS Maastricht is er maar een, en daar moet je zeker zijn geweest tijdens een dagje shoppen in het mooie Maastricht.

Bloemen bestellen online

 


Je vindt het allemaal bij BLOOMS Maastricht

Evenementen bloemwerk

Fleur jouw evenement op met de bloemen van BLOOMS. Wij leveren zowel maatwerk voor bedrijven als voor particulieren.

Ga naar Bloemwerk op maat

 

Bruidsbloemwerk

Maak van jouw bruiloft een sprookje met de bloemen van BLOOMS. Bruidsboeketten, bloemenbogen, corrages. Alles is mogelijk.  

Ga naar bruidswerk

 

Persoonlijk rouwwerk

Een afscheid van een dierbare is heel persoonlijk en ieder mens is anders daarom kiezen wij voor rouwbloemwerk zoals de overledene was. Uniek en geheel zichzelf.

Ga naar rouwbloemwerk